Logo

Spinatsuppe med babykarotter og æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 frosne spinatstykker
1 liter vand med oksebouillonterning
2 dl kaffefløde
1 spsk smør
sukker men kun et lille drys
meljævning
 
Serveres med kogte babykarotter og halve smileæg, eller hele pocherede æg.
Suppen er så nem at koge:
Alt kommes i en gryde, koger op, jævnes og smages til.
Heri de kogte babykarotter og æggene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her