Logo

Strudse Consommé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gulerødder
50 g porre
50 g løg
1 spsk tomatpuré
2 l. kalvebouillon
½ l. vand
1 laurbærblad
1 frisk kvist timian
150 g kalveinderlår
1 dl fløde
1 æggehvide
200 g strudsekød
lidt frisk kørvel

Brun urterne af, tilsæt tomatpuré, bouillon, vand og krydderurter.
Lad det hele simre i 1 ½ time. Sigtes og smages til med salt og peber.
Kalveinderlåret blendes og køres sejt med salt.
Tilsæt æggehvide og fløde og saml det til en glat konsistens.
Stil farsen på køl i en time.
200 g strudsekød i en strimmel, brunes af og steges næsten færdig, farsen smøres på et stykke bagepapir, hvorpå strudsekødet lægges og farsen rulles omkring.
Rullen steges færdig i ovnen v/180°C.
Rullen skæres i skiver og lægges i en consommé (klaret bouillon), pyntes med kørvel og serveres med godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her