Logo

Suppe af favabønner og grønærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppen har en fantastisk farve, næsten forårsagtig, men tag ikke fejl. Det er en rigtig varmende og mættende vintersup­pe. Der kan både anvendes hele tørrede favabønner eller knækkede favabønner:
 
200 g favabønner
200 g ærter
1 løg
2 tsk karry
2 dl  fløde
1 l vand
3 stilke mynte
Saft af  ½ citron
Salt, hvid peber
 
Sæt bønnerne i blød natten over.
Skift vandet og kog bøn­nerne møre, ca. 50 minutter for hele bønner og lidt min­dre for knækkede favabønner.
Afdryp bønnerne.
 
Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen mynten og varm suppen igennem, uden at den går i kog.
Blend suppen og varm den godt igennem, men kun lige til kogepunktet!
Drys finthakket mynte i til sidst og server suppen straks.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her