Logo

Suppe af kyllingefilet, kokosmælk og peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

4 stk kyllingefileter
1 dåse kokosmælk
2 spsk Soya Sauce
1 dåse bambusskud
1 snittet rød peberfrugt
1 snittet chili
bønnespirer efter ønske
frisk koriander
evt. salt

Kog kokosmælken op og tilsæt kyllingefileterne og kog dem i 5 minutter. Tag dem op og lad dem afkøle lidt. Tilsæt soya, bambusskud, peberfrugt og chili. Lad det simre yderligere 5 minutter. Skær kyllingefileterne i strimler og kom dem tilbage i gryden sammen med bønnespirer og frisk koriander. Smag evt. til med salt og server suppen rygende varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her