Logo

Suppe på ben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg knogler (ingen marvben)
1 stykke okse forkød
1 persillerod
2 pastinakker
2 gulerødder
1 selleri
6 porrer
5 løg
4 nelliker
1 spsk peberkorn
5 allehånde
flødeskum eller cremefraiche
reven peberrod
hakket persille

 
Knogler og okseforkød kommes i en stor gryde og dækkes med vand, koger op og skummes godt af.
Imens skures og skrælles:
Persillerod, pastinakker, gulerødder og selleri.
Porrerne ordnes.
Urterne og porrerne skal ikke i suppen endnu, kun skrællerne af rodfrugterne og de grønne porre-toppe tilsættes den omhyggeligt skummede suppe sammen med løg, nelliker, peberkorn og allehånde.
Suppen koger nu 3 timer.
Suppen sigtes - porre-toppe, løg, urteskræller m.m. der er kogt med suppen kasseres.
De allerede skrællede urter skæres ud i mundrette bidder og simrer i suppen til de er så møre, som man ønsker det - ca. 10 minutter, hvorpå kødet kommes i.
Serveres med det skiveskårne oksekød og flødeskum eller cremefraiche smagt til med reven peberrod.
Desuden masser af hakket persille til at drysse på suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her