Logo

Suppevisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppevisk bindes sammen af porreblade, selleritop og en dusk persille. Andre krydderurter kan bindes med i suppevisken, især er et par løvstikkeblade godt.

Fransk suppevisk
Også kaldet bouquet garni, består i sin enkleste form af 1 kvist timian, 1 laurbærblad og 1 dusk persille. Ofte anvendes også blad fra bladselleri og frisk basilikum. Stilke af rosmarin, merian og porretop kan også indgå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 7.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her