Logo

Tomat-cremesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 forårsløg eller 1 porre
1 gulerod
1 løg
3 bøftomater
2 spsk smør
½ spsk hvedemel
¾ l. bouillon
3 spsk piskefløde
salt
peber
sukker

Skær forårsløget eller porren småt ud
Skær guleroden i skiver
Skær løget i små terninger
Del tomaterne og skær dem småt ud
Svits grønsagerne i smørret, drys hvedemel over og tilsæt bouillonen.
Lad det småkoge i 20-30 min.
Hæld suppen gennem en sigte eller blend den (stavblender)
Tilsæt piskefløde og varm suppen igennem.
Smag til med salt og peber.
Ved servering kan der kommes 1 spsk cremefraiche på hver tallerken. Den kan også serveres med fx. rejer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her