5-6 revne gulerødder 
3 stilke bladselleri 
1 løg 
3 fed hvidløg 
5-6 flåede hakkede tomater 
1 bundt hakket persille 
1 sjat basilikum 
1 grønsagsbouillonterning 
1 liter vand 
madolie 
Evt. kød- og melboller 
 
Tilbered grønsager. 
Løg og hvidløg hakkes og svitses i olien i en gryde. 
Kom derefter revne gulerødder i. 
Kom så det skiveskårne bladselleri i og svits det hele godt. 
Kom 1 liter kogende vand i gryden. Derefter tilsættes krydderier og 
bouillonterning. 
Lad det hele simre under halvt låg i 20-30 min. 
Tilsæt til sidst tomater (kød- og melboller) og lad suppen koge op og 
server.
  
Tips: Suppen serveres sammen med spaghetti og hvidløgsbrød.