Logo

Tyrkisk suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket oksekød
2 løg
olie
en bakke friske champignon
1 dåse hakket tomater
1 tsk paprika
1 peberfrugt
2 grønsagsbouillon terning
½-1 l. vand
125 g pasta
 
Oksekød og løg brunes i olie.
Champignon, tomater, krydderier, bouillon og vand kommes i en gryde og
bringes i kog og koges i 15 min.
Pasta koges og tilsættes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her