Logo

Varm fersken suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g margarine
2 spsk karry
3 store løg
3 fed hvidløg
1 stor ds ferskner
1 ds flåede tomater
1 l. hønsebouillon
400 g rejer

Margarine smeltes, karry tilsættes, hvidløg skæres i tern og brunes.
Alt tilsættes og det hele koges godt i gennem alt blendes, tilsæt ½ l
piskefløde, alt koges godt igennem.
Tilsæt rejer lige før servering.
Serveres med flûtes til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her