Logo

Varmrøget laksesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g varmrøget laks
3 blade spinat
1 ½ dl fiskefond
4 stilke safran
1 appelsin

Den røgede laks pakkes ind i blancheret spinat. Fiskefonden koges et øjeblik med safran indtil suppen har taget farve af safran. Suppen må herefter ikke koge.

En halv appelsin presses for saft, og saften hældes igennem et kaffefilter, så den er helt klar og fri for frugtkød. Suppen skal nu smages til med appelsinsaften.

Anretning:
I midten af en stor tallerken anrettes nu den røgede laks indpakket i de blacherede spinatblade. Suppen hældes udenom. Man tager så en halv appelsin og laver 3 fileter uden skind og kerner og placerer disse rundt om den røgede laks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gullaschsuppe 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squashsuppe med hvidløg og crostiniEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HvidløgsuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frække jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!