Logo

Fransk Kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kartofler
1 rødløg
 
Dressing:
2 spsk hvidvinseddike
½ tsk salt
peber
1 tsk estragon (kan undlades)
3 spsk olivenolie eller rapsolie
2 spsk vand
 
Pynt: hakket persille
 
Kog kartoflerne. Bland ingredienserne til dressingen.
Skræl og hak løget fint.
Skær kartoflerne i skiver mens de endnu er varme.
Læg kartofler og løg i en skål og hæld dressingen over.
Lad salaten stå køligt indtil serveringen.
Bland persillen i.
 
Tips: Salaten serveres til kogt eller røget skinke sammen med grøn salat
med minimajs, haricots verts og tomater - og med en grovbolle til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her