
 
 
Suppler dine stege og grillretter med en dejlig salat med
kartofler vendt i en cremet flødemarinade.
 
#
Salat:
400 g kolde, pillede små kartofler 
200 g grønne asparges i mindre stykker 
 
Flødemarinade:
¼ liter piskefløde 38% 
6 store pillede fed hvidløg 
½ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
1 dl hakkede friske krusemynteblade
400 g Salatost i tern fx med persille og hvidløg 
½ agurk i skiver (ca. 200 g) 
100 g rensede friske små spinatblade 
*
Salat:
Vend marinade og kogte kartofler i skiver sammen. 
Stil dem tildækket i køleskabet i mindst ½ time - vend i
kartoflerne af og til. 
Læg aspargesstykkerne i en sigte, overhæld dem med kogende
vand og derefter med koldt vand.
Tag kartoflerne op af marinaden og læg dem lagvis med
asparges, ost, agurk og spinatblade i et stort, fladt fad.
 
Flødemarinade:
Kom fløde, hvidløg, salt og peber i en tykbundet gryde. 
Kog ved svag varme og under låg i ca. 10 min. 
Lad blandingen køle lidt af og blend den ved hurtigste
hastighed i ca. 30 sek. 
Vend mynteblade i.