Logo

Æggekage med kartofler og grønsager - også til en enkelt person

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggekage med kartofler og grønsager - også til en enkelt person

 

Der er masser af fyld i denne æggekage, der kan tilberedes med hele æg eller i en fedtfattig udgave med hele æg og æggehvider.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 20 min. Ikke Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 løg (finthakket)

½ spsk olie

2 peberfrugter (i tern)

250 g kogte kartofler (i tern)

3 æg

3 æggehvider (1 dl eller 2 æg)

½ dl letmælk

salt og peber

Tilbehør: fintklippet purløg og 100 g groft rugbrød

*

 

Steg løg bløde på en slip let-pande med olie og tilsæt tern af peberfrugter og kartofler.

Steg under omrøring 5 min.

Pisk æg, æggehvider og mælk godt sammen og krydr med salt og peber.

Hæld det på panden og lad æggekagen bage ved middelvarme til den er gennembagt ca. 10 min. Server med purløgsdrys og groft rugbrød.

 

TIPS: Erstat evt den ene peberfrugt med 100 g kogt skinke uden fedtkant, skåret i tern.

 

Se mange flere gode opskrifter på æggekage



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her