
 
Det enkle er ofte
det bedste. Her er en af vinterens friske grønne pastaretter med få
ingredienser. 
Klar på 15 minutter,
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: ca. 10 min. 
 
#
150-250 g lang,
tørret pasta (fx linguine eller spaghetti) 
2-3 modne avocadoer 
½ citron 
2 spsk fintrevet
parmesanost 
salt og friskkværnet
peber 
200 g fine grønne
ærter (fra frost) 
Tilbehør: citronbåde
*
 
Halver avocadoerne
og fjern stenene. 
Skrab avocadokødet
ud med en ske, og mos det med en gaffel. 
Tilsæt citronsaft,
og smag til med parmesanost, salt og peber. 
 
Sæt 3 liter vand
over til pastaen, og tilsæt 2 spsk salt. 
Kog pastaen efter
pakkens anvisning. 
Hæld ærterne i
pastagryden, vend rundt, og hæld straks pasta og ærter i et dørslag. 
 
Hæld pasta og ærter
tilbage i den varme gryde, og vend avocadosaucen i. 
Krydr med
friskkværnet peber, og server med citronbåde. 
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin