
Farsen er krydret
med fintrevet limeskal, hvidløg og spidskommen, og limesaften bruges til en
frisk og krydret dressing til kålsalaten. 
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 10 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
# Ingredienser til Frikadeller med
lime-coleslaw:
Frikadeller: 
250 g hakket okse-,
lamme- eller svinekød
½ løg 
1 fed hvidløg 
3 spsk rasp 
4-5 spsk mælk 
1 økologisk lime 
salt og peber 
 
Coleslaw: 
½ spidskål 
125 g cherrytomater 
3 spsk olie 
¼ frisk chili 
1 knsp stødt
spidskommen 
salt og peber 
 
Tilbehør: pitabrød 
*
Sådan laves Frikadeller
med lime-coleslaw:
Rør kødet sammen med
revet løg, knust hvidløg, rasp, mælk, fintrevet limeskal, salt og peber. 
 
Form farsen til små
frikadeller og steg dem på en pande med olie 8-10 min. i alt. 
 
Snit spidskålen fint
med en skarp kniv eller på et mandolinjern. 
Vask cherry
tomaterne og skær dem i halve. 
 
Pisk 2 spsk limesaft
sammen med olie, finthakket chili (uden frø og mellemvægge), spidskommen, salt
og peber. 
Vend kål og tomater
i dressingen. 
 
Server frikadellerne
med kålsalaten og lune pitabrød. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------