
 
Et hurtigt måltid kan også gøres lækkert og velsmagende. En
varm sandwich med salat kan nydes både som aftensmad og til frokost. 
4 personer. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min.
 
#
4 tomater 
8 skiver groft brød 
8 skiver kogt skinke 
6 skiver ost 
4 æg 
1 spsk olie 
 
Salat: 
1 salathoved
½ spidskål 
4 spsk citronsaft 
3 spsk olie 
salt og peber 
 
Tilbehør: chilisauce 
*
 
VASK tomaterne, og skær dem i skiver. 
LÆG brødskiverne sammen to og to med tomatskiver, 2 skiver
skinke og 1½ skive ost i hver. 
 
STEG sandwichene sprøde og varme under grillen i ovnen eller
i en toastmaskine til osten smelter. 
 
SPEJL æggene i lidt olie på en varm pande. 
 
SKYL og tør salaten, og skær den i brede strimler. 
Snit kålen fint. 
Bland salat og kål. 
Rør citronsaft med olie, og bland dressingen i salaten. 
Smag salaten til med salt og peber. 
 
LÆG et spejlæg oven på hver sandwich, og server med salat og
lidt chilisauce til at dryppe på æggene.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin