
 
Server en klassisk hakkebøf med en frisk råkostsalat. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30
min. Koge-/stegetid: 20 min. 
 
Hakkebøffer: 
400 g hakket oksekød
½ spsk olie 
15 g smør 
salt og knust sort peber 
 
Sommer-råkost:
½ blomkålshoved 
5-6 radiser 
1 spsk finthakket rødløg 
2 tsk limesaft 
1 spsk olie 
100 g grønne ærter (friskbælgede eller optøede fra frost) 
 
Tilbehør: 
4 blade hjertesalat 
limebåde 
nye kartofler 
*
Form kødet til to hakkebøffer (1,5 cm tykke). 
Varm en pande godt op med olie og smør. 
Brun bøfferne 1 min. på hver side, og krydr med salt og
peber. 
Skru ned, og steg bøfferne færdige i ca. 5 min. på hver
side. 
 
Snit blomkålen fint, og skær radiserne i tynde skiver. 
Bland blomkål og radiser med finthakket rødløg, limesaft, olie
og ærter. 
Smag til med salt og peber. 
Server hakkebøfferne med sommer-råkost, salatblade, limebåde
og friskkogte, nye kartofler. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin