
 
Du
kan bruge friske, kogte eller bagte kastanjer til fyldet eller købe en dåse
kogte kastanjer. 
Arbejdstid:
30 min. Koge/stegetid: 40 min. 4 personer 
 
#
600
g kalkunbryst 
Fars:
2-3
skiver lyst brød (150 g) 
150
g pillede, bagte eller kogte kastanjer (evt. fra dåse men ikke sødet) 
1
økologisk citron 
1 spsk
frisk timian 
1 tsk
frisk salvie 
1 æg
salt
og peber 
1 tsk
olie 
½ liter
bouillon (eller vand) 
1-2
tsk majsstivelse 
Tilbehør:
kartofler
og grønsager 
*
 
Skær
skorpen af brødet, og skær brødkrummen i små stykker. 
Hak
kastanjer, revet citronskal og brød i en foodprocessor. 
Tilsæt
finthakket timian og salvie samt æg, salt og peber. 
 
Skær
en lomme i kalkunbrystet, og fyld kastanjefarsen i. 
Luk
med kød nåle eller snor. 
Brun
stegen på en pande med olie, og læg det over i et ovnfast fad. 
Kog
panden af med bouillon eller vand, og hæld det ved stegen. 
Sæt
den i ovnen ved 200 °C i ca. 30 min. 
 
Si
skyen over i en gryde, og jævn med lidt majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand.
Skær
kødet i skiver og server med sauce, kartofler og grønsager til. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin