
 
En rigtig dejlig og
nem gryderet med oksekød og kål, som står og passer sig selv i gryden. Smag til
med karry i det omfang, det passer til dine og familiens smagsløg. 
Arbejdstid: 20 min. Kogetid.
25 min. 4 personer.
 
#
2 løg (gerne nye med
top) 
2 spsk olie 
500 g hakket oksekød
2 store gulerødder 
1 stort spidskål 
1-2 spsk karry 
1 dl vand 
salt og peber 
1 bundt dild 
 
Tilbehør: 
1 citron 
rugbrød 
*
 
HAK løgene fint, og
svits dem i olien, til de bliver klare. 
DEL kødet i små
stykker, og steg det sammen med løgene, til det bruner. 
SKÆR kålen i
strimler, og riv gulerødderne groft. 
Bland grønsagerne
med kødet. 
Steg det hele godt
igennem, til kålen falder sammen. 
TILSÆT karry, og
svits med et øjeblik. 
TILSÆT 1 dl vand, og
lad retten simre uden låg i 25 min. 
Rør af og til. 
HAK dild groft, og
tilsæt det sammen med salt og peber. 
 
SERVER retten med
citronbåde til at dryppe over. Giv rugbrød til. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin