
 
Stegte skrubber er
nemme at tilberede og som regel billigere end deres fætre: rødspætterne. De får
lidt med- og modspil af æbler og karry i denne ret. 
 
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen. Er du alene så halver portionen. 
 
# Ingredienser til Karrystegt skrubbe:
1 porre 
2 æbler 
75 g bacon i skiver 
salt og peber 
2-4 små skrubber 
50 g hvedemel 
2-3 tsk karry 
25 g smør/olie 
Tilbehør: ris eller
kartofler 
*
Sådan laves Karrystegt
skrubbe:
Rens porren og skær
den i tynde ringe på skrå. 
Vask eller skræl
æblerne og skær dem i terninger. 
 
Skær baconskiverne i
strimler og svits dem på en pande. 
Tilsæt porrer og
æbler og steg under omrøring 5-10 min. 
Smag til med salt og
peber. 
 
Vend de rensede
skrubber i mel, som er krydret med karry, salt og peber. 
Steg dem på en pande
med smør og/eller olie ca. 5 min på hver side. 
Server med
æble/bacon/porre-blandingen med kogte ris eller kartofler til. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
 
----------ooo OÔO ooo -----------