
 
Den velsmagende
suppe er kogt på løg, persillerod og æble og krydret med karry. Fyldet er fisk
og sprøde æblestykker. Du kan også servere suppen med kyllingekød. 
Arbejdstid: 30 min. Stege/kogetid:
30 min. Fryseegnet. 4 personer 
 
#
1 løg 
2 persillerødder 
2 syrlige æbler 
25 g smør 
1 spsk stærk karry 
1 liter grønsags- eller
hønsebouillon 
salt og friskkværnet
peber 
250 g kullerfilet
eller anden hvid fisk 
 
Tilbehør: 
2 røde æbler 
groft brød 
*
 
PIL løget, og hak
det fint. 
Skræl persillerødder
og æbler, og skær dem i mindre stykker. 
 
STEG løgene klare i
smør, tilsæt karry, og steg i et par min. 
Tilsæt persillerod
og æble, og steg videre i et par min. 
 
HÆLD bouillon på, og
kog suppen i ca. 20 min. under låg ved svag varme. 
Blend suppen til
ensartet konsistens, og kog igennem. 
Smag til med salt,
peber og karr½ 
 
SKÆR fisken i små
stykker. 
Kom den i den
rygende varme suppe, og varm igennem i nogle min. 
 
SERVER med små
stykker rå æble og brød. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin