
 
Her er en nem vegetarisk suppe med en flot rød farve. Du kan
også lave den gul med gule peberfrugter. Server evt. suppen med en skefuld
cremefraiche på toppen. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30
min. Koge/stegetid: 30 min. 
 
#
2 røde peberfrugter 
1 rød chili (kan udelades) 
250 g melede kartofler 
1 liter grønsags- eller hønsebouillon 
1 spsk hvid balsamico eller hvidvinseddike 
salt og peber 
*
 
HALVER peberfrugter og chili, og skrab kernerne ud. 
Læg dem på en bageplade med skindsiden opad, og rist dem
under grillen i ovnen, til skindet er sort (ca. 8 min.) 
Tag dem ud af ovnen, og dæk dem med et viskestykke. 
 
SKRÆL kartoflerne, skær dem i terninger, og giv dem et opkog
i bouillonen. 
 
TRÆK skindet af peberfrugt og chili, skær dem i lidt mindre
stykker, og kom dem i gryden. 
Lad suppen simre, til kartoflerne er helt møre. 
 
BLEND suppen jævn, og smag til med balsamico/vineddike, salt
og peber. 
Server med brød fx de lækre Krydderurtesnegle på denne
side. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin