
 
Her får en rest kogte kartofler og laks nyt liv i nogle
skønne "frikadeller". 
 2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. 
Stegetid. 10 min. 
 
#
250 g kogte kartofler 
200 g stegt eller kogt laksefilet 
1 æggeblomme 
2-3 forårsløg 
salt og peber 
1 spsk olie 
 
Dildsauce: 
1½ dl syrnet fløde 9%, let cremefraiche eller græsk yoghurt 
1 syltet agurk 
1 bundt dild 
salt og peber 
*
 
Mos kartofler og laks sammen, og rør æggeblommen i. 
Rens forårsløgene, snit dem fint, og rør dem i farsen. 
Krydr med salt og peber. 
Steg farsen som klatkager på en pande med olie i 3-4 min på
hver side. 
 
Rør syrnet fløde sammen med finthakket syltet agurk,
fintsnittet dild, salt og peber, og server sammen med klat kagerne. 
 
TIPS: Brug evt finthakket, røget laks i stedet for kogt
eller stegt fisk.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin