
 
Grillet kotelet og dampede grønsager - det er slankemad - Helt enkelt og alligevel meget velsmagende. 
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet.
2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
2 tykke koteletter 
500 g nye kartofler 
1 bdt nye gulerødder 
25 g smør 
frisk kørvel, dild eller persille (efter smag) 
salt og peber 
*
 
Skrub kartofler og gulerødder helt rene. 
Del dem evt. i mindre stykker. 
Læg kartoflerne i en sauterpande med smør og 1½ dl vand,
salt og peber. 
Damp dem næsten møre under låg ca. 10 min. 
Læg gulerødderne ved kartoflerne og damp ca. 5 min. under
låg. 
 
Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på en
grill, grillpande eller alm. pande 1 min. på hver side. 
Flyt dem ud til lidt lavere varme eller skru ned for varmen
og steg dem færdige 4-6 min. på hver side efter tykkelse. 
Vend dem et par gange undervejs. 
Vend friskhakkede krydderurter i grønsagerne og server med
de grillstegte (eller pandestegte) koteletter. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin