
 
Skær en lomme i et
par tykke koteletter, og læg et stykke fast ost indeni, så det smelter under
stegningen. Server med en frisk og sprød salat. 
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 15-20 min. 
 
#
2 tykke
svinekoteletter (2½-3 cm) 
50 g god fast
komælksost 
evt. et drys cayennepeber
15 g smør 
1 spsk olie 
salt og friskkværnet
peber 
 
Kålsalat: 
200 g hvidkål 
2 gulerødder 
1 spsk olie 
2 spsk citronsaft 
1 spsk hakket
persille 
 
Tilbehør: brød eller
kartofler 
*
 
Skær en lomme i
koteletterne. 
Skær osten i 2-4
bjælker, og drys dem evt. med cayennepeber. 
Fyld osten i
koteletterne. 
 
Brun koteletterne på
en varm pande med gyldent smør og olie, og krydr med salt og peber. 
Skru lidt ned for
varmen, og steg koteletterne færdige i 3-4 min. på hver side. 
Fjern evt. grove
yderblade på kålen, skær stokken væk, og snit kålen meget fint. 
Skræl gulerødderne,
og skær dem i tynde strimler. 
 
Bland kål og
gulerødder med olie, citronsaft og persille, og smag salaten til med salt og
peber. 
Nyd koteletterne med
kålsalat og brød eller kartofler. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin