Logo

kyllingelår i krydret tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

kyllingelår i krydret tomatsauce


Der er lidt afrikansk inspiration i denne kyllingegryde med peanuts og spidskommen.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 25 min. Fryseegnet.


#

2 hele kyllingelår (eller 4 overlår eller 4-6 underlår)

1 spsk olie

1 løg

1 fed hvidløg

3 spsk peanuts

1 dåse hakkede tomater med chili

1-2 dl hønsebouillon (eller vand)

1 tsk. stødt spidskommen

frisk koriander

salt og peber

Tilbehør: hvide eller brune ris

*

 

KRYDR kyllingelårene med salt og peber, og brun dem i en gryde med olie.

 

PIL løg og hvidløg, og hak dem fint.

Hak også de saltede peanuts lidt.

 

TAG kyllingelårene op, og steg løg, hvidløg og peanuts et par min i gryden.

Tilsæt hakkede tomater, bouillon (eller vand) og spidskommen.

Giv det et opkog, og læg kyllingelårene i saucen.

Lad retten simre under låg i ca. 20 min.

 

SMAG til med salt og peber, og server med kogte ris.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydderstegt kylling med linserBåde kyllingekødet og linserne er krydret med en spændende blanding af tørrede krydderier,...
• Kyllingeleverpostej med sursøde grønsagerBag en lækker leverpostej. Server postejen lun direkte fra fadet eller lav både postej og...
• Satay-spid med rejer og kyllingSatay er navnet på en asiatisk ret, hvor marineret kød eller fisk trækkes på spid og...
• Eksotisk frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os