
 
Vi har brugt hakket lammekød til denne dejlige vinterret -
kig i supermarkedets frysedisk, hvis de ikke har det som ferskvare. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Koge/stegetid: 30 min. Fryseegnet
#
1 løg 
1 fed hvidløg
½ lille hvidkål 
250 g hakket
lammekød (eller okse- eller svinekød) 
1 spsk olie 
salt og peber 
2 tsk garam masala
eller karry 
1 økologisk citron 
1 dåse hakkede
tomater 
 
Tilbehør: ris og
chutney 
*
 
Pil løg og hvidløg,
og hak dem fint. Snit kålen fint. 
Brun kødet i en varm
wok eller pande med olie, og krydr med salt og peber. 
Tilsæt garam masala,
løg, hvidløg og kål, og steg i 3-4 min. under omrøring. 
Tilsæt fintrevet
citronskal, citronsaft og tomater, og lad retten simre i 20 min. 
Spæd evt. med lidt
vand undervejs. 
Smag til med salt og
peber, og server med kogte ris og chutney. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin