
En lammeculotte
passer lige til to personer og så er den nem at tilberede. Udnyt ovnvarmen til
tilbehøret: Vend skrubbede nye kartofler med lidt olie, salt og peber og bag
dem i ovnen ca. 25 min. Peberfrugter skåret i både er også gode på den måde de
skal blot have 10-20 min. efter tykkelse. Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 25 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen. 
 
#
1 lammeculotte (300
g eller 4 lammekoteletter) 
1 håndfuld frisk
mynte 
1 håndfuld frisk
basilikum 
30 g valnøddekerner 
1-2 fed hvidløg 
3-4 spsk olie 
1 tsk citronsaft
(eller vineddike) 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
nye kartofler og
grønsager 
Tænd ovnen på 200 °C.
 
Krydr lammeculotten
med salt og peber og brun den på en pande med olie. 
Steg den færdig i
ovnen (ca. 20 min). 
Skyl mynte- og
basilikumblade og tør dem. 
Hak dem sammen med
valnødder og hvidløg i en blender eller hurtighakker. 
Tilsæt olien i en
tynd stråle og kør det jævnt. 
Smag til med
citronsaft, salt og peber. 
Skær kødet i tynde
skiver og dryp pestoen over. 
Server med nye
kartofler (kogte eller stegt i ovnen) og grønsager. 
 
TIPS: Vælger du
koteletter, skal de steges på en varm pande (2-3 min. på hver side).
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin