
 
Prøv at salte og
koge et berberiandebryst det smager skønt også som pålæg på rugbrød med en god
peberrodssalat. 
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 35 min. Saltning: 6-8 timer. Kogetid: 25
min. 
#  
1 berberi andebryst
(300 g) 
½ liter vand 
2 spsk salt 
1 tsk sukker 
5 sorte peberkorn 
1 laurbærblad 
1 porre 
2-3 gulerødder 
200 g knoldselleri 
1-2 spsk fintrevet
peberrod 
salt og peber 
Tilbehør: groft
rugbrød 
*
 
Kog en lage af vand,
salt, sukker og krydderier, og køl den helt af. 
Læg andebrystet i
saltlagen, og stil det i køleskabet i 6-8 timer. 
Tag andebrystet op
af lagen, og læg det i en gryde med frisk koldt vand (ca. ½ liter). 
Giv det et opkog,
fjern skum, og tilsæt de rensede urter. 
Lad det simre under
låg i 15 min. 
Tag gryden af
varmen, og lad andebrystet trække i lagen. 
 
Tag urterne op, og
blend dem til en grov mos. 
Smag til med
fintrevet peberrod, salt og peber. 
Skær skindet af
andebrystet, og skær kødet i tynde skiver. 
Server med grønsagsmos
og groft rugbrød. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin