
 
En nem ret, der er
hurtig at få på bordet og fyldt med smag og farver. Du store kineser, hvor
smager det godt med al den sundhed
Arbejdstid: 25 min
Stegetid: 12 min. Ikke fryseegnet. 4 personer 
 
#
Spinatsalat: 
100 g babyspinat 
2 spsk sesamfrø 1
spsk olie 
1 fed hvidløg
(finthakket) 
1 spsk frisk
citronsaft 
salt 
 
Lynstegt oksekød: 
2 spsk olie 
400 g oksekød i
strimler 
1 rød peberfrugt (i
strimler) 
2 porrer (i ringe) 
2 gulerødder (i
tynde skiver) 
2 spsk soyasauce 
150 g bønnespirer 
 
Tilbehør: 
Kogte ris, beregn 1
dl rå ris pr. person 
*
 
SPINATSALAT: Skyl og
tør spinaten. 
Rist sesamfrøene på
en tør pande til de begynder at dufte og popper lidt. 
Pisk olien sammen
med citronsaft, hvidløg, sesamfrø og salt i en stor skål og vend spinaten med
dressingen. 
 
LYNSTEGT OKSEKØD:
Varm olien op i en wok eller pande og brun kødet på alle sider. 
Læg kødet på en
tallerken og steg peberfrugt, porrer og gulerødder på panden ved høj varme i 5
min. 
Rør hele tiden så de
ikke bliver mørke. 
Tilsæt bønnespirer,
soyasauce og kødet og steg det hele sammen i 1 min. 
Server retten med
spinatsalat og kogte ris. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin