Logo

Mørbrad i fad 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbrad i fad 2


Her er en klassisk opskrift på mørbrad i fad med paprika, bacon og persille. Dejlig flødesauce, kartofler og salat er tilbehør.

4-6 personer. Arbejdstid: 30 min. Stege-/kogetid: ca. 40 min.


#

2 svinemørbrad

stødt paprika

salt og friskkværnet peber

6-10 tynde skiver bacon

25 g smør til fadet

1 bundt persille

4 fed hvidløg

 

Sauce:

2 dl piskefløde

3 dl bouillon

2½ spsk majsstivelse

2 spsk tør sherry

stødt paprika

salt og friskkværnet peber

 

Tilbehør:

persilledrys

friskkogte kartofler

grøn salat

*


Skær sener og hinder af de 2 mørbrader, og dup dem tørre med køkkenrulle.

Skær kødet i 3 cm tykke skiver, og krydr dem med paprika, salt og peber.

Læg ½ skive bacon rundt om hvert stykke kød.

Stil dem i et ovnfast fad smurt med smør.

Drys med hakket persille og finthakket hvidløg.

Sæt fadet i ovnen ved 200 °C i 30-40 min., og dæk evt. med alufolie undervejs.

 

Pisk fløde og bouillon sammen med majsstivelse i en gryde.

Kog blandingen igennem i ca. 4 min. under omrøring.

Smag til med sherry og evt. paprika, salt og peber.

Hæld saucen i det ovnfaste fad, og bag videre i ca. 5 min.

Drys med hakket persille, og server mørbrad i fad med kartofler og grøn salat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her