Logo

Mørbradbøffer i sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mørbradbøffer i sennepssauce

 

De saftige mørbradbøffer er blot brunede på panden og derefter bagt færdige i ovnen sammen med den gode sauce.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 30 min.

 

#

300 g svinemørbrad

½ spsk olie

1 porre

1 spsk dijonsennep

1½ dl bouillon

3 spsk cremefraiche 18% eller 9%

salt og peber

 

Tilbehør:

kogte kartofler eller ovnstegte kartofler

broccoli eller grønne bønner

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Skær mørbraden fri for fedt og sener, og skær den i skiver.

Bank dem let, og brun dem på en pande med olie.

Læg dem i et smurt ovnfast fad.

 

Rens porren, og skær den i tynde ringe.

Svits dem på panden, og tilsæt bouillon, og giv det et opkog.

Tag panden af varmen, og tilsæt sennep og cremefraiche.

Smag til med salt og peber, hæld saucen over bøfferne, og dæk fadet med stanniol.

 

Sæt fadet i ovnen ca. 20 min, og server med det valgte tilbehør.

 

Mørbradbøffer i sennepssauce


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 57 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gravad mørbradServeres som frokostret med rugbrød eller surbrød, smør og evt. røræg eller rævesauce samt...
• Mørbradbøf fer med hyldeblomst-gremolata og ristede aspargesHyldeblomstsæsonen er alt for kort, så nyd de smukke og velsmagende blomster, mens de er...
• Mørbradbøffer med æbler og salvieÆbler og frisk salvie sætter pift på den danske klassiker: Mørbradbøf med bløde løg
• SkinkemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os