Logo

Mexicansk chorizogryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mexicansk chorizogryde

 

Lidt tørret chorizopølse og en færdigkøbt tacosauce sætter pift på denne nemme og hurtige hverdagsret.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min.

 

#

200 g hakket svinekød

1 lille løg

1 squash

50 g tørret chorizopølse

½ spsk olie

1 lille glas hot/mild tacosauce (ca. 2 dl)

1 dl bouillon

1 tsk oregano

salt og peber

evt. persille

 

Tilbehør:

kogte ris og/eller groft brød

*

 

Pil løget, og hak det fint.

Vask squashen, og skær den i terninger.

Skær pølsen i strimler.

Varm olien i en gryde, og svits løg, squash, pølse og kød, til kødet har skiftet farve.

Tilsæt tacosauce, bouillon og oregano.

Lad retten simre ved svag varme i ca. 5 min.

Smag til med salt og peber, og server med kogte ris og/eller groft brød.

Pynt evt. med persille.

 

TIPS: Du kan også bruge retten som fyld til tortillaer.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 65 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kåldolmere med agurkesalatFarsen er krydret på kinesisk vis, og kåldolmerne er bagt i ovnen med sojasauce, sesamolie...
• Thai-frikadeller med nudler og agurkesalatGiv ugens frikadeller et pift med thailandske krydderier og krydderurter, og rør farsen...
• Frikadeller med persillestuvede grønsagerFrikadelleopskriften rækker til 4 personer. Frys resterende frikadeller eller nyd dem...
• Smoothie med grøn te og mynteEn cremet og forfriskende drik uden mælkeprodukter

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os