
 
Denne italienske
suppe er genial restemad, hvis du har nogle grønsager og ris, der skal bruges. 
4 portioner.
Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca. 30 min. Fryseegnet.
 
#
2 løg 
2 gulerødder 
1-2 persillerødder
eller 150 g knoldselleri 
150 g røget bacon 
2-3 fed hvidløg 
1 dåse hakkede
tomater 
1 liter bouillon
eller vand 100 g grønne linser (fra Puy) 
1-2 dl kogte ris 
2 tsk groft salt 
friskkværnet peber 
 
Tilbehør: 
1 glas grøn
basilikumpesto
evt. brød 
*
 
Rens grønsagerne, og
skær dem i små stykker. 
Skær bacon i små
terninger, og steg dem gyldne i en tykbundet gryde. 
Tilsæt knust hvidløg
og steg i 1 minuts tid. 
Tilsæt alle grønsagerne,
og lad det simre i et par min. 
Tilsæt tomater,
bouillon og linser. 
Lad suppen småkage i
ca. 20 min., til linserne er møre. 
Tilsæt ris, og lad
dem blive varme. 
Smag til med salt og
peber. 
Server suppen med
pesto og evt. brød 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin