
 
Denne fine æggeret
er inspireret af det italienske køkken. Den er fyldt med grønsager og ost,
mætter godt og er også god kold som pålæg på en skive rugbrød. 
2-3 personer. Arbejdstid:
20 min. Stege-/bagetid: 40 min. Fryseegnet 
 
#
200 g frosne grønne
ærter 
2 løg 
1 squash 
5 æg 
salt og friskrevet
peber 
10 g smør 
3 spsk rasp 
1 spsk olie 
50 g revet ost 
 
Tilbehør: rucola
eller anden grøn salat, groft brød og evt. sennep 
*
 
Læg ærterne til
optøning. Pil løgene, og hak dem fint. 
Vask squashene, og
skær dem i små terninger. 
 
Pisk æggene godt
sammen, og krydr med salt og peber. 
 
Smør et ovnfast fad
(2 liter) med smør, og drys det med rasp. 
Steg løg og squash i
olie. 
Tilsæt afdryppede
ærter, æg og ost, og hæld massen i det ovnfaste fad. 
Sæt det midt i ovnen
ved 175 °C i ca. 30 min. til æggemassen er stivnet. 
Server med grøn
salat, groft brød og evt. sennep. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin