
 
Makrel er en god
sommerfisk. Køb den fileteret hos fiskehandleren, og maden er serveret inden,
der er gået en halv time. 
Arbejdstid: 10
min. Stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. Til 2 personer. Er du alene så halver
portionen. 
 
#
2 friske makrelfileter
2 tsk Dijonsennep 
2-3 stilke frisk
estragon 
1½ spsk rasp 
½ spsk olie eller
smør 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
nye kartofler og
grøn salat 
*
 
Tænd ovnen på 225 °C.
Læg makrelfileterne
på skindsiden i et smurt ovnfast fad eller i en bradepande med bagepapir. 
Smør dem med sennep
og drys med hakket estragon, salt, peber og rasp. 
Dryp med olie eller
smørklatter og sæt fadet i ovnen 10-15 min. 
Server fx med nye
kartofler og en god salat. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin