
 
Prøv at bage tynde skiver nye kartofler i lag med friske
sommergrønsager. Du sparer på fedtstof, når du forer fadet med bagepapir. Lidt
smuldret brød blandet med parmesan giver retten en sprød overflade. 
Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 55 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
250 g nye kartofler (tynde skiver) 
1 rød peberfrugt (skiver) 
1 squash (300 g i skiver) 
½ rødløg (fintsnittet) 
2 tomater (skiver) 
1 spsk olie 
1 fed hvidløg (finthakket) 
salt og peber 
1 skive grovbrød (75 g) 
1 spsk revet parmesanost 
*
 
Tænd ovnen på 180 °C. 
Læg grønsagerne lagvist i et ovnfast fad foret med bagepapir
og krydr med hvidløg, salt og peber mellem lagene. 
Dryp olie over og sæt fadet i ovnen i 45 min. 
 
Skær skorpen af brødet og riv/hak det til krummer. 
Bland med parmesan og drys over retten. 
Bag yderligere ca. 10 min. 
Server som selvstændig ret eller tilbehør til et stykke
magert kød.
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin