
 
En velsmagende
hverdagsret, hvor det hele tilberedes i ovnen i et fad. Både grønsager og
kylling krydres med paprika og stærk chili. 
Arbejdstid: 20 min. Stegetid:
30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
1 rødløg 
1 rød peberfrugt 
400 g rodfrugter 
1 bage kartoffel 
1 spsk olie 
2 tsk sød paprika 
½ tsk stødt chili 
salt og peber 
1 tsk kommen (kan
udelades) 
2 hele kyllingelår
eller 4 overlår 
2 spsk cremefraiche 
persille 
*
 
TÆND ovnen på 225 °C.
 
PIL rødløget og skær
det i både. 
Rens peberfrugten,
og skær den i strimler. 
Rens rodfrugterne,
og skær dem i både. 
Skræl kartoflen, og
skær den i både. 
 
RØR olie sammen med
paprika, chili og 1 tsk salt og lidt friskkværnet peber. 
 
VEND grønsager og
kartofler sammen med halvdelen af paprikaolien. 
Tilsæt kommen, og
bred dem ud i en bradepande foret med bagepapir. 
 
PENSL
kyllingestykkerne med resten af paprikaolien, og læg dem ovenpå. 
Sæt retten i ovnen
ca. 30 min. til grønsagerne er møre og kyllingen er gennemvarm. 
 
SERVER med
cremefraiche og persilleblade eller hakket persille. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin