
 
Dåsemad behøver ikke
at være kedelig her har vi brugt en dåse artiskokhjerter til en skøn pastaret. 
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 12 min. 
 
#
1 skalotteløg 
1 fed hvidløg 
8 sorte oliven 
200-250 g tørret
pasta 
1 spsk olie 
1 dåse
artiskokhjerter 
2-3 tsk citronsaft 
salt og peber 
1 spsk kapers 
persille 
 
Tilbehør:
parmesanost brød 
*
 
Pil skalotteløg og
hvidløg, og hak dem fint. 
Udsten, og hak de
sorte oliven. 
Kog pastaen efter
pakkens anvisning. 
Sauter skalotteløg
og hvidløg bløde i en gryde med olie. 
Skær
artiskokhjerterne i mindre stykker, og vend dem i gryden. 
Tilsæt væsken fra
dåsen, og kog det igennem. 
Smag til med citronsaft,
salt og peber, og tilsæt oliven og kapers. 
Vend den afdryppede
pasta i gryden, og anret i to dybe tallerkener. 
Drys med friskhakket
persille, og server med parmesanost og brød. 
 
TIPS: Tilsæt evt.
lidt fløde eller flødeost for at få en mere cremet sauce.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin