
 
Denne ret tilberedes
nemt med blot et blus - perfekt i sommerhus eller på camping. 
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet (4 personer) 
 
#
1 løg (finthakket) 
1 fed hvidløg
(finthakket) 
3 spsk olie 
2 knolde fennikel
(fintsnittet) 
2 squash
(fintsnittet) 
50 g pinjekerner 
200 g kogt eller
lufttørret skinke 
300 g tørret pasta 
 
Tilbehør: brød og
parmesanost 
*
 
Steg finthakket løg
og hvidløg bløde i en gryde med olie. 
Tilsæt fintsnittet
fennikel, krydr med salt og peber og lad det simre under omrøring 5 min. 
Tilsæt fintsnittet
squash og pinjekerner og lad det simre 5 min. mere - spæd evt. med lidt vand om
nødvendigt. 
Skær skinken i brede
strimler og vend dem i grønsagerne. 
Tag gryden af var-
men. 
Kog pastaen efter
pakken s anvisning og hæld den på et dørslag. 
Varm hurtigt
grønsagerne igennem og vend pastaen i. 
Server straks med
brød og parmesan. 
 
TIPS: Tilsæt evt en
håndfuld friskhakket persille eller andre friskhakkede krydderurter. Erstat evt
skinken med sardiner i olie.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin