
Server
gerne lidt stegte eller dampede nye grønsager
til. Sæsonen for hyldeblomster er kort, så den skal nydes i fulde
drag og ikke kun i det søde køkken. 
Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 8 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
250 g rødspættefileter 
½ citron
3-4 klaser hyldeblomst 
25 g mandler 
1-2 spsk olie 
persille 
salt og peber 
Tilbehør: nye kartofler og gulerødder 
*
 
Tænd ovnen på 200 °C. 
Skær skrællen og den hvide hinde af citronen. 
Skyl hyldeblomsterne grundigt i koldt vand og ryst vandet af
dem. 
Hak dem fint sammen med mandler og citronkød. 
 
Krydr fisken med salt og peber, fold dem let sammen og læg
dem i en bradepande foret med bagepapir. 
Fordel hyldeblomstblandingen over dem og dryp med olie. 
Sæt fadet i ovnen ca. 8 min. 
Drys med hakket persille og server med friskkogte kartofler
og gulerødder. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin