
 
Fiskefilet'erne er rullet med oliventapenade, som går godt i
spænd med "saucen" af porrer og linser. Det hele laves i en gryde - server en skive groft brød til. 
Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen. 
 
#
2 porrer 
1 fed hvidløg 
1 tsk olie 
150 røde linser (2 dl) 
3-4 kviste frisk timian 
4 dl grønsagsbouillon 
250 g rødspættefileter 
1 spsk oliventapenade 
salt og peber 
*
 
Rens porrerne, og skær dem i tynde ringe. 
Skyl dem grundigt i koldt vand, og lad dem dyppe godt af. 
Pil hvidløgsfeddet og hak det fint. 
Santer porrer og hvidløg bløde og blanke i en dyb pande
eller bredbundet gryde med olie. 
Skyl linserne grundigt i koldt vand og dryp dem af i en
sigte. 
Skyl også timiankvistene grundigt. 
Vend linser og timian i grønsagerne og krydr med salt og
peber. 
Hæld bouillon ved, og giv det et opkog. 
Skru ned for varmen, og lad det simre 5 min. 
Pensl rødspættefileterne med tapenade, og rul dem sammen. 
Drys dem med salt og peber, og læg dem på linserne. 
Lad retten simre under låg ca. 5 min. 
Server straks. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin