
 
Rødspættefileterne er rullet omkring smørsauterede
gulerodsbånd, som er med til at holde fisken saftig under tilberedningen. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 12 min. 
#
300 g rødspættefileter 
3 gulerødder 
10 sorte oliven 
15+15 g smør 
1 spsk kapers 
1 dl hvidvin eller vand 
1 bundt kørvel 
salt og peber 
 
Tilbehør: kartofler eller brød 
*
Skræl gulerødderne, og skræl dem så i tynde, lange skiver
med kartoffelskrælleren. 
Udsten og hak de sorte oliven. 
Sauter gulerodsbåndene bløde i en gryde med smør i 2-3 min.
og tilsæt kapers og oliven. 
Afkøl. 
 
Drys rødspættefileterne med salt og peber, og rul dem sammen
med gulerodsfyldet. 
Læg dem i gryden, og hæld hvidvin eller vand ved. 
Damp dem under låg i ca. 8 min. og læg dem i varme, dybe
tallerkner. 
 
Pisk smør i væsken, og tilsæt hakket kørvel. 
Hæld det over fisken, og server med kartofler eller brød. 
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin