
En
nem og velsmagende ret med kyllingebryst. Vi har brugt abrikosmarmelade til
glasering du kan også bruge en appelsin- eller blommemarmelade. 
Arbejdstid:
25 min. Bagetid: 30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen 
 
#
4-500
g kartofler 
1-2
tsk olie 
salt
og peber 
1
stilk frisk rosmarin 
2
kyllingebryster uden skind 
1 spsk
abrikosmarmelade 
2 tsk
balsamico 
1 tsk
dijonsennep 
Tilbehør:
grønsager 
*
 
Tænd
ovnen på 200 °C. 
Skræl
kartoflerne, og skær dem i halve eller kvarte. 
Vend
dem sammen med olie, salt og peber, og bred dem ud på en bageplade med
bagepapir. 
Sæt
dem i ovnen i ca. 25 min. 
Skyl
rosmarinstilken, træk nålene af og hak dem fint. 
Krydr
kyllingebrysterne med rosmarin, salt og peber, og læg dem i en lille bradepande
foret med bagepapir. 
Sæt
fadet i ovnen i 20 min. 
 
Rør
marmelade sammen med balsamico og sennep, og smør det på kødet. 
Lad
det stege 5-10 min. mere. 
Server
med kartoflerne og grønsager efter eget valg. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin