
 
Denne ret er dejlig nem det hele skal i et fad i ovnen. Kan
du ikke skaffe græskar, kan du bruge rodfrugter som selleri, gulerod,
persillerod, pastinak og rødbede. 
Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 30 min. 2 personer. Er du alene
så halver portionen.
 
#
2 hele kyllingelår 
2 fed hvidløg 
1 rødløg 
1-2 store kartofler 
1 lille hokkaido-græskar (ca. 500 g) 
frisk rosmarin 
1-2 spsk olie 
salt og peber 
*
 
Tænd ovnen på 225 °C. 
Pil hvidløgsfeddene. 
Pil rødløget og skær det i både. 
Skræl kartoflerne og skær dem i store terninger eller både. 
Del græskarret i store både og skrab kernerne ud. 
Skær skrællen af med en kniv og skær frugtkødet i mindre
stykker. 
 
Vend det hele sammen med rosmarinnåle, olie, salt og peber
og læg det i et ovnfast fad. 
 
Del kyllingelårene i over- og underlår og krydr dem med salt
og peber. 
Stik lidt rosmarin ind under skindet og læg
kyllingestykkerne ned i grønsagerne. 
Sæt fadet i ovnen ca. 30 min., til alt er mørt og
gennemvarmt. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin