
 
Nem sommermad på et
øjeblik. Vælg nogle gode pølser med et højt kødindhold læs varedeklarationen. 
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
 
#
250 g pølser 
grøn salat 
1 avocado (skiver) 
2 tomater (både) 
1 lille rødløg
(fintsnittet) 
 
Dressing: 
1 tsk dijonsennep 
1 spsk
hvidvinseddike 
2-3 spsk olie 
salt og peber 
 
Tilbehør: brød 
*
 
Kog eller steg
pølserne efter pakkens anvisning. 
 
Pisk dressingen
sammen. 
 
Vend skyllede,
slyngede salatblade, avocado, tomater og rødløg sammen med dressingen og anret
på tallerkener. 
 
Skær evt. pølserne i
skiver og stik dem ned i salaten. 
Server med brød. 
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin