
 
Kødet er pakket ind i lufttørret skinke, der giver en dejlig
smag og holder kødet saftigt. 
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryseegnet.
2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
300 g schnitzler (kalkun, skinkekød, kalvekød) 
2 skiver serranoskinke 
15 g smør 
 
Brøndkarsekartofler: 
1-2 skalotteløg (finthakkede) 
½ spsk olie 
400 g kartofler (tern eller både) 
salt og peber 
1-2 dl vand 
1 dl cremefraiche 38% 
1 bdt brøndkarse 
 
Tilbehør: 
fx tomatsalat 
*
 
Begynd med kartoflerne: Sauter skalotteløg bløde i en gryde
med olie og vend kartoflerne i. 
Krydr med salt og peber og tilsæt vand, så det knap dækker. 
Lad det simre under låg 5-10 min. (efter kartoflernes
udskæring). 
Tag låget af og tilsæt cremefraiche. 
Kog igennem til cremet konsistens og tilsæt hakket
brøndkarse. 
Smag til med salt og peber. 
 
Skær kødet i 4 tykke skiver og krydr dem med salt og peber. 
Læg en halv skive skinke på hver og hæft med tandstikkere. 
Steg dem på en pande med smør (3-4 min. på hver side). 
Server med kartofler og fx en god tomatsalat. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin