
  
Her har vi formet
bøffer af revet selleri blandet med æg og krydderier. Du kan også skære
skrællet selleri i 1 cm tykke skiver, panere dem i æg og rasp og stege dem som
bøffer. De er gode til en vegetarisk burger.
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 10 min. Ikke fryseegnet. 
 
#
250 g knoldselleri
(skrællet) 
1-2 spsk revet ost 
3 spsk rasp 
frisk basilikum 
1 æg 
salt og peber 
1 spsk olie 
 
Tilbehør: pasta og
en god tomatsauce 
*
 
Riv sellerien groft
og bland den med revet ost, rasp og hakket basilikum. 
Tilsæt sammenpisket
æg, salt og peber og rør farsen godt igennem. 
Form den til 2
bøffer og steg dem på en pande med olie 4-5 min. på hver side. 
Server med friskkogt
pasta og en god tomatsauce (evt. færdigkøbt). 
 
TIPS: Lav evt bøfferne
mindre og brug dem som tilbehør. De er gode til en vegetarisk burger. 
madABC.dk er en kogebog med nemme madopskrifter, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin