
 
Hvis
du har juleskinke og kogte kartofler til overs, så er de oplagte i denne gode
resteret. Erstat evt. den revne parmesanost med et par spejlæg. 
Arbejdstid:
15 min. Stegetid. 18 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen 
 
#
1 løg
2
stilke bladselleri 
400
g kogte kartofler 
1 spsk
olie eller smør 
frisk
eller tørret timian 
150
g kogt skinke 
150
g frosne grønne bønner 
Tilbehør:
parmesanost og brød 
*
 
Pil
løget, og hak det fint. 
Rens
bladselleristilkene, og snit dem fint. 
Skær
de kogte kartofler i terninger. 
Sauter
løg og bladselleri bløde på en pande med olie eller smør, og tilsæt kartofler
og timian. 
Steg
til de er gyldne (ca. 8 min.) 
Skær
skinken i terninger, og vend dem på panden sammen med de grønne bønner. 
Steg
under omrøring til alt er gennemvarmt (ca. 5 min.). 
Smag
til med salt og peber. 
Server
biksemaden med revet parmesanost og brød.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin